Dutch BodyThetan Organization Filler
'Upper Level Tech':
N.O.T. nummer 31
de Thetan Hand Techniek

Line


Hieronder staat de nederlandse vertaling van de zogenaamde NOT 31. NOT betekent New Era Dianetics for Operating Thetans. NOT nummer 31 is onderdeel van de hoogste niveau's van Scientology (new OT Level V).

      Om dit 'Level' te mogen doen, dwz veilig te kunnen doen, moet je minimaal 5 ton hebben 'gedoneerd', alle voorgaande 'levels' hebben betaald en bestudeerd (duurt vele jaren), en een 'miljard jaar durend ' zwijgcontract te hebben getekend. Als je aan één van deze voorwaarden niet hebt voldaan loopt het niet goed met je af: je sterft dan aan een longontsteking... (zie OT III)    :-)  .

      Onderaan dit artikel staat de uitleg van een aantal van de gebruikte Scientology termen. In de vertaling is zo dicht als mogelijk in de buurt gebleven van de oorspronkelijke, slecht geschreven, Engelse tekst. Tekst tussen vierkante haakjes, [   ], is toegevoegd ter verduidelijking. De oorspronkelijke uitgaves van de NOT's waren op paars papier gedrukt, later werden zij uitgeven zoals alle 'tech'(nology): rode tekst op wit papier.

      Het citaatrecht is van toepassing omdat het gaat om 1 bladzijde uit 500, alsook omdat het de bedoeling is aan te tonen dat de hoogste en geheimste Scientology leringen (alleen) gaan over het exorceren van (niet bestaande) BodyThetans en Clusters.WAARSCHUWING
Het lezen van onderstaande
  Scientology wijsheid is dodelijk voor 
een ieder die nog niet Clear® is!
Dit volgens Scientology zelf.

Je leest de tekst op eigen risico.

:-)


Doorgekruisd KruisHUBBARD COMMUNICATIONS OFFICE
Saint Hill Manor, East Grinstead, Sussex

HCO BULLETIN OF 16 SEPTEMBER 1978
ISSUE IIIBEPERKTE
VERSPREIDING
Advanced Courses
    Specialist
    Checksheet.
ACS Auditors.
ACS C/Ses.

NED for OTs Series 31

V E R T R O U W E L IJ K

DE THETAN HAND TECHNIEK


      Er is nog een ander proces waarmee BodyThetans en Clusters kunnen worden uitgedreven. Het is niet altijd uitmuntend maar soms wel werkzaam.

      Wat je moet doen is je een 'Thetan Hand' voorstellen waarbij je de zijkant als een soort mes gebruikt dat je tussen het lichaam en de zwarte massa's beweegt om op die manier de BodyThetans en Clusters er uit te snijden. Deze massa's zijn met het lichaam verbonden door koorden, snoeren, zuignappen of (licht)stralen. Je snijdt het snoer of het koord dat ze met het lichaam verbind door. Soms verdwijnt de voorgestelde hand tegelijkertijd omdat hij toch al was gefantaseerd en hij daarom natuurlijk toch al zou verdwijnen.


SAMENGESTELDE MASSA'S EN GELAAGDE CLUSTERS

      Je gebruikt deze techniek - de 'Thetan Hand' - om linten / ribbels en massa's te scheiden, of om tegenover elkaar liggende massa's te splijten. Twee of meer linten kunnen samengeklonterd zijn tot een massa; soms zijn er lagen op lagen Clusters. Beweeg de 'Thetan Hand' ertussen, tussen twee linten, of massa's, of lagen Clusters om de verbinding door te snijden en om ze in verschillende stukken op te splitsen die dan kunnen worden uitgedreven [ 'blown' ], één voor één.


TOTAAL NIET-REAGERENDE MASSA'S

      Soms zul je een massa tegenkomen die zo log is dat het niet eens tot communiceren is te brengen door "Hallo en OK". Dergelijke massa's moeten er fysiek worden uitgegooid gebruik makende van een gefantaseerde hand. De PreOT pakt simpelweg de massa beet en gooit 't fysiek van zich af. En hij gooit daarna de gefantaseerde hand ook weg, zodat er geen verbinding of snoer meer is met het lichaam. Dit wordt wel de 'yo-heave' techniek genoemd, en hoewel het niet echt goed werkt op BodyThetans en Clusters, is het toch een manier om van totaal niet-reagerende massa's af te komen als al het andere faalt. Zulke niet-reagerende massa's komen niet al te vaak voor. Normaal gesproken komen alle moeilijkheden bij het exorceren van BodyThetans en Clusters van

  1. over-restimulatie als gevolg van een te lange sessie,
  2. over-runde sessie EP (F/N TA),
    [ End Product, Floating Needle Tone Arm ]
  3. slaapgebrek of moeheid van de Pre-OT, of
  4. een gebrek aan Calcium of Vitamine B1.

Dit zijn de meest voorkomende redenen van de moeilijkheden; zij kunnen eenvoudig worden opgelost.

 Signature Hubbard

L. RON HUBBARD®
GRONDLEGGER

LRH:dm:kjm
Copyright © 1978
by L. Ron Hubbard
ALL RIGHTS RESERVEDUITLEG VAN ENIGE SCIENTOLOGY TERMEN


Blow: In dit verband: BodyThetans of Clusters die een 'vlees-lichaam' verlaten (door de Scientology 'Upper Level' exorcisme 'tech').

BodyThetan (BT): Thetan (Ziel) die aan een andere Thetan of aan een menselijk stoffelijk lichaam zit vastgerot maar daar geen controle over heeft. De lichamen van BT's werden 75 miljoen jaar geleden vermoord door de galactische heerser Xenu®. Hij transporteerde ze toentertijd vanaf 76 planeten in onze uithoek van het universum naar de Aarde (toen 'Teegeeack') en sloot ze hier op. Ze ontsnapten echter en daarom zwerven er nu triljarden rond op zoek naar 'vlees lichamen' (zie OT III).

Clear: Iemand die bewust en naar believen oorzaak kan zijn over mentale materie, energie, ruimte en tijd wat betreft de eerste dynamic (persoonlijk voortbestaan). Hij heeft geen 'engrammen' meer.

Clearen: alle lichamelijke pijn en pijnlijke emotie uit het leven van een individu verwijderen.

Cluster: Groep aan elkaar geplakte BodyThetans; veroorzaakt door een gemeenschappelijke ervaring.

Engram: Mentaal beeld dat een opname is van een tijd van lichamelijke pijn en bewusteloosheid. Per definitie moet een verwonding of schok deel uitmaken van zijn inhoud.

PreClear: Iemand die Scientology 'processing' ondergaat of/en aan het leren is hoe het toe te passen.

Pre-OT: Iemand die al 'Clear' is en nu bezig is met z'n 'Opererende Thetaan' studie / processing.

Thetan: Scientology woord voor Ziel.


Line

Email: hier