Dutch BodyThetan Organizationfiller
Pers en Media berichten
over Scientology
LineHet Parool

Zaterdag 13 december 2003
Pagina 28, Brieven

parool-20031112-1
Scientology is niet voor drugs, dus...


Wij zijn niet verbaasd dat Het Parool, de dag na onze aankondiging dat wij onze antidrugsactiviteiten uitbreiden, weer met een verhaal over de Scientology Kerk komt. Dit is precies waarom Het Parool en Scientology botsen: Het Parool is voor drugs, Scientology is tegen.

Journalisten van Het Parool deinzen er niet voor terug als hun 'bronnen' mensen te gebruiken die ervan worden verdacht te hebben gefraudeerd en mensen voor duizenden euro's te hebben opgelicht, en mensen die proberen de kerk te chanteren in een poging daar een slaatje uit te slaan.

Scientologen werken internationaal aan het bestrijden van criminaliteit. Scientologen zijn honderd procent vrij van drugs en willen graag anderen helpen met dat probleem. We hebben onlangs ook onze oplossingen voor het bestrijden van het drugsprobleem aangeboden aan de overheid. Tot nu toe hebben we onze tien miljoen boekjes tegen drugs, waarvan vierhonderdduizend in Nederland, zelf gefinancierd.

Scientologen werken voor vrede en hun activiteiten zijn erop gericht een wereld te creeren zonder krankzinnigheid, criminaliteit en oorlog, zoals we gedaan hebben vanaf het begin.

Het gaat goed met Scientology. Door de recente berichten in de media zijn meer mensen naar ons toe gekomen, om te ontdekken wat Scientology is. Scientology is gegroeid van een enkele groep naar 3300 kerken en groepen in 135 landen, in slechts vijftig jaar.

In plaats van te wijzen naar de financien van anderen, doet Het Parool er goed aan naar zijn eigen financiele problemen te kijken, waar nog geen jaar geleden sprake was van het einde van Het Parool vanwege geldgebrek. Scientology bestaat in Nederland sinds dertig jaar. It is there and it is there to stay.

Julia Rijnvis, hoofd externe zaken
Scientology Kerk Amsterdam


Het Parool, 13-12-2003


Line

Terug
Start-page

Email
020-6681789