Dutch BodyThetan Organization Filler
Staff Sollicitatieformulier van de
Amsterdamse Scientology 'kerk'

LineHieronder staat de tekst van de sollicitatiefolder voor stafleden van de Scientology 'kerk' Amsterdam. Er staan heel wat leugens en halve waarheden in.

      Stafleden werken 6 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur. Zij mogen van geluk spreken als ze hun 'pay ' van een paar honderd piek per maand daadwerkelijk ontvangen.

      Als je 'op staf ' bent is het verplicht om minstens drie keer per dag (gezamelijk) te klappen en enthousiast te doen voor het portret van (de in 1986 overleden) L. Ron Hubbard® - de oprichter van de Scientology en Dianetics psycho-bedrijven.

      In de tekst van onderstaande propaganda folder wordt gesproken over 'De Brug naar de totale vrijheid'. Deze 'Bridge' kost minstens 8 ton, klik hier voor de prijslijst.

      De allerhoogste leringen van deze 'Bridge', de 'OT Levels' (Operende Thetaan Niveaus), worden door Scientology angstvallig geheim gehouden. Nogal logisch want ze gaan vrijwel in hun geheel over hoe je je eigen duizenden 'BodyThetans' (zielen van overledenen) moet uitdrijven. Deze BodyThetans komen volgens die leer van 76 planeten in onze uithoek van het universum en zijn 75 miljoen jaar geleden vermoord door de galactische warlord genaamd XENU (soms ook: XEMU).

      Het zijn deze allerhoogste exorcisme leringen van Scientology en Dianetics die er er de oorzaak van zijn dat heel wat Scientologen psychotisch geraken; en zelfs zelfmoorden komen regelmatig voor.

Jeta

Klik hier voor de scan van de
onderstaande tekst (61 KB).


De tekst van de folder (1):


DOE ER IETS AAN! WORD EEN SCIENTOLOGY STAFLID

      Meer dan ooit zij er veel nieuwe stafleden nodig om de snelle achteruitgang van de wereld tegen te gaan. Met de nog steeds stijgende criminaliteits cijfers, het toenemende druggebruik, alle problemen met het onderwijs en de vele problemen op andere gebieden is het zaak om daar snel verandering in te brengen. Scientology(r) heeft de antwoorden. Overal waar Scientology in gebruik is worden er dagelijks grote successen geboekt. Mensen kunnen weer lezen, hebben weer vertrouwen in hun medemens, kunnen weer communiceren, zijn socialer, kunnen weer met anderen samenleven, hebben geen behoefte meer aan drugs of crimineel gedrag.

      Onze grootste vijand - de psychiatrie met hun barbaarse methoden - winnen nog steeds terrein door de mens onwetend te houden en vol te stoppen met leugens, drugs en kunstmatige gebreken. Maak daar nu een einde aan.

      Het jaar 2000 komt eraan. Dit is het jaar van de doorbraak van Scientology en u kunt daaraan bijdragen door u aan te sluiten bij de mensen die er voor zorgen dat de technologie van Dianetics(r) en Scientology op grote schaal in gebruik komt - de enige kans voor deze planeet.

      De feiten spreken voor zich. Scientology is een succesverhaal en is dat geweest sinds de allereerste Scientology organisaties - met superieure beleidsregels, welke iedere andere organisatie jaloers zou maken (en maakt), een organisatiestructuur welke tot in details is uitgewerkt en maakt dat alles gestroomlijnd kan functioneren, de technologie Dianetics en Scientology waarmee Clears en OT's gemaakt worden en de diverse sociale verbeteringsprogramma's waarmee een leefbare omgeving wordt gecreeerd. Het moet wel heel raar lopen wil zo'n organisatie niet expanderen en slagen in haar opzet.

      Bent u avontuurlijk ingesteld? Houdt u van een uitdaging? Wilt u in een groep werken die net als u een betere toekomst tot stand wil brengen? Sluit u dan aan bij de stafleden van de Scientology kerk.

      Werken in een Scientology organisatie is een ervaring die u nergens anders zult vinden. Er gebeurt veel in een Scientology organisatie - er zit altijd beweging in - u ziet mensen vrijkomen van het reactieve verstand en valse gegevens en u krijgt enorm veel kennis over organisatie en het op efficiente wijze aanpakken van werk. U wordt een zeer sterk en stabiel persoon en uiteraard gaat u zelf ook - als staflid - De Brug(r) op naar totale geestelijke vrijheid.

      Meldt u zich vandaag nog aan. Stuur het bijgevoegde sollicitatieformulier in en stuur deze naar de afdeling personeelszaken van de Scientology Kerk Amsterdam. Wij stellen bepaalde eisen aan onze kandidaten en dit formulier helpt ons bij de selectie van de meest geschikte kandidaten en helpt u bij de keuze van de meest geschikte functie.

      Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze folder, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken van de Scientology Kerk Amsterdam.


[STATISTIEKJE]

DE GROEI VAN HET AANTAL PERSONEELSLEDEN VAN KERKEN EN INTERNATIONALE MISSIES OVER DE LAATSTE VIJFENTWINTIG JAAR. DIT TOONT AAN DAT ER MEER ORGANISATIES BIJ ZIJN GEKOMEN EN DAT DE BESTAANDE ORGANISATIES ZIJN GEGROEID.

1970: 2553
1980: 6150
1990: 10224
1997: 11310

Klik hier voor de scan van de
onderstaande tekst (31 KB).


De tekst van de folder (2):


SOLLICITATIEFORMULIER

Vul dit sollicitatieformulier in en stuur deze per direct naar de Scientology Kerk Amsterdam.

 • Naam:
 • Adres:
 • Postcode:
 • Woonplaats:
 • Telefoonnummer:
 • Opleidingen:
 • Beroep:
 • Werkervaring:
 • Leeftijd:
 • Heeft u kinderen?:
 • Bent u getrouwd/gescheiden/alleenstaand?:
 • Heeft u al eens eerder voor een Scientology Kerk gewerkt?:
 • Gebruikt u drugs?:
 • Gebruikt u medicijnen? Zo ja welke?:
 • Heeft u een strafblad?:
 • Heeft u wel eens psychiatrische behandeling ondergaan?:
 • Heeft u wel eens een shockbehandeling gehad?:
 • Heeft u wel eens voor een inlichtingendienst gewerkt?:
 • Heeft u wel eens aan zelfmoord gedacht of een poging daartoe gedaan?:
 • Heeft u schulden? Zo ja hoeveel?:

Dank u wel voor uw antwoorden. Stuur dit formulier nu naar de Scientology Kerk door deze tweemaal in de lengte dubbel te vouwen en eenmaal in de breedte zodat het onderstaande retouradres aan de buitenzijde zichtbaar is. Plak de zijkant vast met een plakbandje. Uw gegevens blijven daardoor vertrouwelijk.

SCIENTOLOGY KERK AMSTERDAM
ANTWOORDNUMMER 11022
1000 PB AMSTERDAM

Line

Terug
Start-page

Email: here and