Dutch BodyThetan Organization Filler
De "Rocket to
OT Tour"
Line'Rocket to OT' voorkantScientology en Dianetics doen flink aan marketing: het ene 'event ' is amper voorbij of daar is alweer de volgende. Het aantal bezoekers schommelt tussen de 40 en 100.

      Tijdens alle events wordt geprobeerd de aanwezigen cursussen te verkopen. Zo ook bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse "Freewinds® Rocket to OT Tour" die meestal plaatsvindt in het gebouw van de Amsterdamse 'Org'(anisatie).

      Deze 'tour' is bestemd voor scientologen die al wat langer meedraaien. De aanwezige scientology verkopers proberen hen een 'hogere', en dus veel duurdere cursus te verkopen.

      Aan de potentiele kopers zelf wordt beslist niet vertelt waar de ' OT (Operating Thetan) levels ' precies over gaan - ze zijn zr geheim. De meeste verkopers zelf weten dat trouwens ook niet. Ondertussen is iedereen er wel van overtuigd dat die levels hen verder brengen op 'de Brug naar de Totale Vrijheid '. Raar, maar waar.'Rocket to OT' achterkant
Vrijwel de gehele OT 'leer' gaat over hoe je je eigen duizenden 'BodyThetans'® moet uitdrijven. BodyThetans zijn, zeg maar, zielen van overledenen die 75 miljoen jaar geleden zijn vermoord door de galactische warlord Xenu; zij komen van de 76 planeten in deze uithoek van het universum. Dit volgens de goeroe en oprichter van Scientology L. Ron Hubbard®.

      De minimale prijs om te leren hoe je je BodyThetans moet uitdrijven is 800.000 piek. Dat wil zeggen als er tenminste niet al te veel van in je lichaam zitten. Er zijn gevallen bekend van mensen die zo'n 2 miljoen hebben moeten 'doneren' voor ze ze allemaal ge-exorceerd hadden.

Er zijn ook 'gevallen' bekend, en niet een paar, van mensen die door deze waanzin totaal psychotisch zijn geraakt; en zelfs zelfmoorden komen regelmatig voor.


Line

Previous
Start

Email: here